ραяιƨ♥
Follow | Dashboard

Ƭσωи мαʏσя

Navigation : touch the picture to see my info>



ℓɛαʌɛ ƨσмɛтнιиɢ !!

Put your CBOX codes here!


cяɛ∂ιтƨ

иσ яɛмσʌιиɢ тнɛ cяɛ∂ιтƨ ♥ LoL ♥
"Иʋяʋℓ" Δтιզαн"
ɛ∂ιт-вʏ ▄ мɛ αи∂ нɛя яɛ-ɛ∂ιтɛ∂-вʏ ▄ Your Name
σтнɛяƨ ▄   


Mulut Manis ツ

Assalammualaikum :) . hello pakcik , makcik , nenek , datuk and beruk'2 sekalian . haha sorry just kidding kayy ? haa aku ade bnda nak story moryy dengan korang niyy . nak dengar tak ? hmm'2 testing'2 :D . kayy cete dia mcm niyy ade lah makhluk ALLAH niyy dulu dia angap aku niyy kwn baik dia and dia sayang aku smpai mati . wahh ! ayat dia sweet kan ? tapi dia mulut je manis hati dia busuk sngat --' . dulu bukan dia main kutuk lagi budak yang dia benci sngat tapi sekarang jadi bestiee forever HAKKKTUIHH ! dia text aku dia cakap tak pernah angap aku KAWAN . alala aku tak heran laa doe ! aku tak mati pun takda kau doe ! kau nak sngat kwn dengan budak hot kan ? pergi laa , aku tak kesah pun . hot kau tak bawak mati pun . cukup laa aku ade ALLAH , AYAH AND MAMA , FAIZAL , ADIK'2 yang aku sayang . first kau buat aku mcm tuu mmg aku nangis tapi aku fikir tak guna laa !

Kau kan bangga kalau kau hot kan ? ehh takpe doe , aku pun taknak kwn dengan budak kejar hot . FAIZAL selalu cakap aku lagi baik kalau tak berkawan dengan kau . haha :D pakwe aku pun dah rimas dengan kau laa sayang . kau mengutuk aku kan ? takpe biar ALLAH jee balas perbuatan kau terhadap aku . aku taknak membalas . ehh kau sebenarnye yang TALAM kan ? kau nak jatuh kan maruah aku ehh ? jatuh kan lahh doe , tapi kau kene ingat aku pun bole jatuh kan maruah kau ! jahat kau pun aku pegang aww INGAT ! hmm aku hanya boleh berdoa pada ALLAH supaya sabar kan aku itu je aku mampu .

Aku taknak berdendam laa , jahat'2 kau pun aku still nak berbual dengan kauu aww ! sedangkan NABI maafkan umatnya ape lagi kita hanya insan biasa . ingat laa weyy HOT takan kemana sayang . aku dah sedar kesalahan aku pade kau tapi kau bile lagi kan ? cukup laa aku dimalukan kat sekolah yee itu yang kau nak kan ? terima kasih laa ye :) . kau dah besar so kau bole fikir kayy .

sampai sini jelaa cerita nya . maybe niyy dugaan ALLAH bagi kat aku takpe aku terima dengan redha jee . kbyee semua assalammualaikum :*